Välkommen till Trollhättans Konsertförening:

För att se Konsertprogrammet för 2022-2023 klicka här eller i menyn

Välkommen tillbaka till en ny konsertsäsong som inleds med

NORDIC SONG FESTIVAL

7-15 AUGUSTI

Se festivalprogrammet här

Missade ni den digitala konserten med Flaming Songs? Den finns att lyssna på här nedan.

Klick här för att lyssna på konserten: https://www.youtube.com/watch?v=SWfUu61gWEEh

Om det blir några förändringar i programmet kommer ni att hitta dem här på hemsidan.

För att se förändringar för Vänersborgs Musikförening, gå in på deras hemsida.

Vad som gäller för konserter som sker i Vänersborgs Musikförenings regi är det viktigt att gå i på deras hemsida för att få den senaste informationen om eventuella förändringar.

Medlem blir du genom att betala in 250:- på bg 535-0749 eller Swish 123 679 2253. Uppge namn och adress så skickas medlemskortet hem till dig.

”Följ med på en gränslös resa”

Allt finns så nära! Med en titt i vårt konsertprogram erbjuds Du en resa som inte känner några gränser. Trollhättans Konsertförening, i samarbete med Vänersborgs Musikförening och Trollhättans Jazzförening, är glada att få hälsa Dig välkommen och överlämna denna musikaliska reseguide!

Levande musik är berikande för både musiker och publik. Livemötet innehåller magi, som tillför musiken ytterligare en dimension. För musikerna är det också viktigt att möta sin publik, känna samspelet och få reaktion på det man gör.

Vi ser fram emot att få möta Dig många gånger under spelåret!

På vår hemsida hittar Du information om oss, bilder från våra konserter och vilka konserter som vi har bokat, via på konsertkalender.

kulturradet_logo