VÄRDFAMILJER SÖKES TILL

AURORA WINTER ESTIVAL i Trollhättan 18-25 februari

  • Möt några av världens bästa musiker

  • Erbjud enkel sängplats till musiker, 18-30 år

  • Du får 6 fribiljetter (värde ca 1500 kr) till festivalen

Våra festivaler är födda ur kärleken till den klassiska musiken. Med en ambition att sprida den bästa musiken, den vi tycker om, även till mindre platser. Festivalerna omfattar konserter med världsberömda musiker, i kombination med master classes för avancerade studenter och unga professionella musiker.

Under Auroras årliga festivaler brukar totalt ca 200 gästande internationella artister/studenter erbjudas övernattning från många familjer i Trollhättan och Vänersborg. Studenterna är obeskrivligt tacksamma för värdfamiljernas hjälp då de har begränsade resurser och stora resekostnader för att ta sig till Tvåstad. De många Värdfamiljerna rapporterar ofta om hur lyckat och trevligt det varit både för studenterna och familjerna. Spännande och roliga möten och utbyten uppstår.

För mer information besök vår hemsida: WWW.AURORAMUSIC.SE

Anmälningsformulär: https://aurorachambermusic.wufoo.eu/forms/vardfamiljer/

Kontakta mer än gärna, någon av oss om du har frågor eller tips.

Ett varmt tack och hjärtligt välkomna!


Med vänliga hälsningar,
Ola Larsson